loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Financial lease

Content Image 1

De voordelen van Financial lease

Kosten besparen met een gebruikte bedrijfswagen lease maar met de zekerheid van de volledige ondersteuning van een specialist; dat is het unieke voordeel van een bedrijfswagen leasen bij Auto Uniek. Simpelweg omdat leasen via Auto Uniek vrijwel alle zorg uit handen neemt, alles wordt geregeld voor u. Inhoud, omvang en daarmee de tarieven van lease zijn geheel af te stemmen op persoonlijke wensen.

Kiezen voor een lease contract, is kiezen voor een vast bedrag per maand. Daarmee weet u de gehele contractperiode waar u aan toe bent. Daarnaast biedt gebruikte bedrijfswagen leasen aanzienlijke kosten besparing. Een nieuwe bedrijfswagen schrijft het meeste af in de eerste jaren. Hierdoor is de lease prijs onnodig hoog. Een jong gebruikte bedrijfswagen heeft de grootste afschrijving gehad waardoor de lease prijs zeer aantrekkelijk is.

- Kosten besparing door Bedrijfswagen Lease
- Afschrijving en rente fiscaal aftrekbaar
- Lease oplossingen op maat
- Betaalbare maandlasten en geen verrassingen
- Geen levertijd: uw bedrijfswagen kunt u direct rijden

Voor deze specifieke dienstverlening werken wij samen met een gerenommeerd leasemaatschappij.

Ons aanbod

Bij Auto Uniek vinden liefhebbers buitengewone auto's die de verbeelding prikkelen. Van zeldzame klassiekers tot moderne juweeltjes, elke auto in onze collectie is een unieke vondst voor ware autoliefhebbers.

Ons aanbod

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website